Bewaak trajecten in elk opzicht

Op projectbasis werken betekent afwisseling. En als medewerker projectadministratie ben je dus verzekerd van wisselende taken. Door de diversiteit in de trajecten die aangeboden worden zal jij altijd uitgedaagd worden jouw talenten op de juiste manier in te zetten. Als projectmanagement assistente heb je een praktijkgerichte cursus nodig, zodat je nadien alle trajecten in ieder opzicht perfect kan bewaken.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Door een Fabius opleiding te volgen ben je bezig met een goede voorbereiding op jouw toekomstige functie, zoals bijvoorbeeld secretaresse, medewerker projectadministratie of hulp klantenservice. Deze cursussen behandelen alle noodzakelijke kennis en vaardigheden voor deze belangrijke management ondersteunende functies.

Functiegericht leren

In de opleiding zal jij leren welke taken er mogelijk allemaal voorbij zullen komen en hoe jij op de meest ideale manier het overzicht kan bewaken. Denk aan het behandelen van alle correspondentie (telefonie, e-mails, documenten, poststukken, verwerken en archiveren, enzovoorts), delen van de boekhouding (berekeningen, controles, financiële overzichten, budgettering, enzovoorts).

Terug naar de arbeidsmarkt?

Ben je bezig met een re-integratie of zoek je een herintreder opleiding? Dan is het zinvol om naar de opleidingen van Fabius te kijken. Na het behalen van een diploma kan je alle kanten op, zowel in de administratieve als in de secretariële richting. Met het basis diploma administratief medewerker ben je al een heel eind op weg, door een aanvullend diploma te halen bouw je een hele brede basis op binnen het vakgebied. Jouw kansen op de arbeidsmarkt zijn hiermee zeer gunstig te noemen.