Horeca parasols kun je in verschillende modellen bestellen

Goedemiddag beste lifestyle bloggers. Ik heet jullie allemaal weer graag welkom op mijn blogpagina. Om mijn blogs meer diepgang te geven ga ik vandaag off topic. Het zal vandaag namelijk gaan over horeca parasols. Naast lifestyle hou ik mij ook graag bezig met het vak ondernemen. Vooral de horeca branche spreekt mij zeer aan. Vandaar dat ik de firma Xterior ook ken. Voor diegene die ze nog niet kent, zij leveren producten omtrent terrasvoorzieningen. Nu is dit best een breed begrip, daarom moet je denken dat zij alles leveren wat je op een terras zou kunnen zien. Te denken aan parasols, windschermen, zonwering, terrasverwarming en verlichting. Daarom is het ook zeker eens de moeite  xterior-parasols.nl eens te bezoeken.

 

Parasols voor in de horeca

Maar terug naar horeca parasols, en de firma Xterior. Wisten jullie dat je hier parasols kunt krijgen in verschillende maten en modellen. Zo lopen de maten van twee tot acht meter. Dit is vooral mooi als je een groot terras hebt waar jij je kleuren goed kunt tonen. Ook kun je ze in verschillende modellen krijgen. Zo heb je de standaard vierkante. Deze zie je haast bij elk café of restaurant, maar ze hebben ook rechthoekige of ronde. Vooral met de ronde kun je mooi opvallen. Want dat is toch wel wat je wil als horeca ondernemer. Vooral als je dan opvallende kleuren gebruikt kun jij klanten eerder aantrekken. Dus als jij een oranje ronde parasol hebt, dan ben jij zeker een blikvanger.