BTO vond vijftien jaar geleden al een gat in de markt

Als fervent gamer kan ik erover meepraten: een gewone computer en laptop voldoen in het geheel niet aan de eisen die je als fanatiek speler stelt aan een apparaat. Bij lange na niet hebben zij de power in zich om een goede game aan te kunnen – en dan is de lol er al snel vanaf, zeker als je het niet kúnt spelen omdat je pc dienst weigert. BTO had jaren geleden, we hebben het hier namelijk over inmiddels vijftien jaar geleden, al door dat een alternatief geboden moest worden.

Customize je eigen game laptop

Dat hebben zij meer dan waargemaakt ook. Als geen ander biedt dit bedrijf de echt goede notebooks aan voor gamers. Die weten overigens zelf het beste waar de ideale laptop aan moet voldoen en dus is er volop mogelijkheid je computer te customizen naar eigen wens. Heb jij een idee in je hoofd over wat je op je computer wilt hebben, waar deze aan moet voldoen? BTO bouwt het voor je. De naam van het bedrijf staat, voor zover ik weet, voor Better Than Others, maar is natuurlijk gestoeld op die andere afkorting, te weten: Build To Order.

Dat betekent dat het volledig op maat gemaakt wordt voor je, nog voor het in productie gaat. Een laptop als die van dit bedrijf wordt dus pas geproduceerd zodra jij je wensen hebt doorgegeven, er komt geen prefab aan te passen. Het is dus een groot verschil met bijvoorbeeld een externe harde schijf aansluiten op een laptop, je krijgt bij hen een echt goede notebook met geïntegreerde functies. Dat is dus nóg meer genieten van die game!