De slipper voor de surfer

Reef slipper

De Reef slippers zijn zeer geliefd onder de surfers, en voor goede reden. Surfers houden ervan dat hun slippers zachte zolen hebben. Dat is namelijk fijn na een dag op het surfboard te hebben gestaan, waarbij je je voeten behoorlijk belast. Vooral de teen slippers zijn goed om de voeten te laten luchten in de open lucht, doordat er weinig bescherming om de voet zit. Een andere leuke optie bij de Reef slipper is dat er onder sommige een fles opener zit. Dit is voor de surfer natuurlijk ideaal om makkelijk een biertje te openen en de dorst te lessen na een dag in het zoute water te hebben gelegen.

Flesopener onder slipper

De Reef slipper hebben een unieke optie wat alleen onder de Reef slipper zit, namelijk de fles opener. Als surfer besteed je veel uren op het strand en wil je natuurlijk zo min mogelijk spullen mee nemen als je de hele tijd in het water ligt. De flesopener onder de slipper is dan ook zeer ideaal om extra spullen te besparen. Bij het surfen hoort natuurlijk achteraf wel een biertje met al je vrienden op het strand. Mensen zullen dus ook verbaast staan te kijken als jij opeens een biertje opentrekt met je slipper. De flesopener zelf is gewoon gemaakt van metaal waardoor je makkelijk een flesje kan openen.

Slippers voor verschillende situaties

Een surfer houd het liefst gewoon de hele dag zijn slippers aan. Zij hebben dan ook voor verschillende situaties andere slippers. Voor op het strand zijn de teen slippers het meest populair doordat de voet lekker luchten en ondergedompeld kan worden door het zand. Voor in de auto is echter een teen slipper niet geschikt. De slides zijn echter wel stevig genoeg om er mee auto te rijden. Je hoeft dus niet per se je nieuwste schoenen aan te doen alleen voor de auto rit, de slide slipper is prima te gebruiken hiervoor.