De zoektocht naar een betrouwbaar medium begonnen!

Geloof jij in het leven hiernamaals? Ik wel, sterker nog ik heb al vaker een betrouwbaar medium gevraagd voor een reading. Natuurlijk heb ik soms de twijfels gehad of dat diegene te geloven is. Gelukkig heb ik daar nu geen last meer van, de betrouwbaar medium die ik nu gevonden heb heeft mij de juiste antwoorden gegeven die ik nodig had. 

 

Slechte periode achter de rug

Voor enkele maanden geleden is mijn lieve moeder plotseling overleden. Van het plezier in het leven is plotseling niks meer te vinden. Alles blijft zwart voor mijn ogen en ik heb totaal geen zin meer gehad in het leven aangezien ik niet zonder mijn moeder leven kan. Eigenlijk al mijn hele leven lang heb ik goed kunnen praten met mijn moeder en als ik dan er alleen voor kom te staan wordt het lastig. Een ander persoon zoeken die het kan overnemen dat werkt niet aangezien mijn moeder mij maar al te goed kent en van wanten weet. Natuurlijk kan ik bij mijn vader terecht maar mijn vader is daarmee iets stugger met praten. De medium heeft mij daarmee enorm goed geholpen en mij ook de rust gegeven die ik nodig had. Het leek echt wel alsof ik met mijn moeder aan het praten was, zo goed kreeg ik de antwoorden terug die ik al een geruime tijd aan het zoeken ben.