We krijgen een inbouw zwembad!

Ikzelf heb een droom waar ik eigenlijk al een lange tijd mee loop. Jammer aangezien ik het maar al te graag laat realiseren. Wij willen namelijk een inbouw zwembad laten plaatsen in onze tuin. Helaas zijn de kosten wat ik tot op heden gezien heb aan de hoge kant waardoor ik geneigd ben om mijn droom te laten varen.

 

Puur toeval Bodyfit.nl tegen gekomen!

Voor enkele weken geleden ben ik op het internet wezen zoeken naar zwemkleding. Wij gaan namelijk volgende week naar het buitenland om nog even te mogen genieten van de zonnige dagen. Bij het zien van die website viel mij een advertentie op en dat was van bodyfit.nl!

Wordt het dan toch realiteit?

Natuurlijk laat ik deze advertentie niet varen en heb een bezoekje gebracht aan hun website. Het eerste wat mij opviel was dat hun een stuk voordeliger waren dan andere. Ook het assortiment was een stuk groter als dat ik verwacht had.

Stoute schoenen aangetrokken!

Je raadt het al! Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht met het bedrijf. Goed uitgelegd dat wij graag een inbouw zwembad willen hebben alleen dat we niet al teveel te besteden hebben. Diezelfde dag hebben we bericht terug gekregen dat ze maar al te graag langs komen om te bekijken wat ons budget is en in wat hun voor ons kunnen betekenen! Ik kan niet wachten!