Echt een aanrader, Manicure Gouda.

Samen met een vriendin heb ik de afspraak gemaakt om lekker te gaan shoppen in Gouda. Elke maand zoeken we een nieuwe plaats uit om te gaan shoppen, deze keer is Gouda aan de beurt. Wat mijn vriendin niet weet is dat ik aan het einde van de middag een afspraak voor ons heb gemaakt bij Manicure Gouda. Hier krijgen we zowel een Happy feet, als ook een Happy hands behandeling. Dat hebben we wel verdiend na zo een dagje shoppen denk ik. De dag is werkelijk om gevlogen, wat een leuke stad om zo je dag door te brengen. Inmiddels werd het tijd om naar Manicure Gouda te gaan, mijn vriendin wist nog steeds van niets.

Een geweldige verrassing

Wat keek mijn vriendin raar op toen ik de shop in liep, wat moeten we hier zegt ze? Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen. We werden naar onze stoelen gebracht waar de voetenbehandeling begon. Eerst werden onze voeten in een badje gedaan, zalig gevoel na een dagje shoppen. Na dit badje kregen onze voeten de volledige aandacht door middel van een voetmassage. Wat een weldadig gevoel is dat, kon er wel bijna door slapen. Na deze geweldige massage werden onze voeten in een soort pakking gedaan waarmee we een half uur moesten blijven zitten. Wat een geweldige afsluiting van deze super gezellige shop dag. Ook mijn vriendin was zeer te spreken over deze aangename verrassing, zo erg dat we tegenwoordig elke keer als we samen op pad gaan als afsluiter een manicure nemen.