Goed incassobureau inschakelen, kan op basis van no cure no pay

goed incassobureau inschakelen

Last van een wanbetaler en wil je hiervoor een goed incassobureau inschakelengoed incassobureau inschakelen, dan ben je bij Bill incasso B.V. aan het juiste adres. Als eigenaar van een goed lopend bedrijf komt het helaas wel eens voor dat mijn klanten niet op tijd de rekening betalen. Normaal maak ik mij hier niet heel erg druk om. Het kan altijd een keer gebeuren dat een nota niet op tijd betaald kan worden.

Maar de afgelopen maanden leek het steeds vaker te gebeuren. Zowel particulieren als ook grote bedrijven betaalden niet op tijd, of helemaal niet. Op een gegeven moment was de maat vol en heb ik hier een incassobureau bij gehaald. Ik moet op tijd mijn goederen leveren en dan mag ik ervan uitgaan dat deze spullen ook op tijd betaald gaan worden.

Een goed incassoburau inschakelen om een gewone incasso opdracht te versturen

Op basis van de no cure no pay incasseert Bill openstaande facturen voor zowel bedrijven als particulieren. Pas wanneer er werkelijk een betaling plaats vindt van een particulier of een bedrijf, dan pas moet jij de rekening van deze bemiddeling betalen. Loopt dit allemaal tot niets uit, dan hoef ook jij gen betaling te doen.

Al jaren hebben wij vaste klanten in ons bestand. Met op tijd een goed incassobureau inschakelenrekening betalen hebben wij nog nooit problemen gehad. Tot op een gegeven moment er een grote bestelling was binnen gekomen. Dit was van een particulier die elke maand een bestelling plaatst en meteen de betaling in orde maakt. Deze keer werd het een heel ander verhaal en hebben wij een goed incassobureau in moeten schakelen.

De aanmaning heeft verdere stappen kunnen voorkomen

Wij hadden de bestelling binnen een dag al verzonden. Normaal moet er binnen 14 dagen worden betaald. Na herhaaldelijk verzoek om te betalen, bleef het stil. Via het incassobureau Bill hebben wij een pre incasso laten verzenden. Dit heeft ervoor gezorgd dat de rekening meteen werd betaald en verdere incasso stappen niet nodig waren.