Het houten horloge

De afgelopen tijd is het houten horloge niet meer uit de bladen weg te slaan. De trend van dit horloge is gezet door de beroemde sterren die onze wereld kent. Vanwege de prachtige milieubewuste kwaliteiten zie je er menig beroemd persoon mee lopen. Het onverslijtbare karakter, het unieke design en de spatwaterdichtheid zorgen tevens voor een stijging in populariteit. Wil jij ook over zo’n mooi houten horloge beschikken? Zoek dan niet verder en bekijk ons diverse aanbod voor zowel dames als heren via Greenwatch.

Merk het verschil

Maar wat is het verschil tussen een houten horloge en anderen? Ten eerste is een houten horloge makkelijk te combineren; de uitstraling van hout past iedere outfit, of je nu voor zakelijk, sportief of casual gaat. Horloges van andere materialen kunnen nog wel eens een kleur bevatten die moeilijker te combineren is met je kledingkast. Bij hout heb je dit probleem niet! Een ander belangrijk verschil is dat hout bijna gegarandeerd geen huidirritatie veroorzaakt. Vooral mensen met contacteczeem en huidallergieën kunnen zeer veel profijt hebben van een houten horloge omdat er bijvoorbeeld geen metaal in verwerkt is. Hierdoor krijg je weer plezier in het dragen van sieraden. Daarnaast kunnen wij, met behulp van onze moderne lasertechniek, het horloge voor je graveren met een persoonlijke tekst.

Duurzaam

Greenwatch heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo is ons productieproces milieuvriendelijk door het gebruik van hout in onze horloges. Hout is een grondstof die je op een natuurlijkere manier kan winnen dan bijvoorbeeld metalen, waardoor de impact op de natuur vele malen minder is. Tevens willen wij ook wat terug doen voor de natuur. Dit doen we door een boom te planten voor ieder verkocht horloge. Spreken onze waarden jou ook aan? Twijfel dan niet langer, koop verantwoord en vertrouwd bij Greenwatch.