Het was een spetterend feest dankzij 123feestcompleet.nl!

Begin dit jaar waren mijn grootouders 65 jaar getrouwd en we wilden met de hele familie een schitterend feest organiseren. Na lang zoeken kwam ik bij 123feestcompleet.nl terecht. Ze hebben van bij het begin het hele project met mij besproken en me heel veel raad gegeven. Omdat we gratis over een zaal konden beschikken, dacht ik eerst enkel eten en drinken bij hen te bestellen. Maar ze hebben mij ook overtuigd om het volledige plaatje door hen te laten verzorgen. En ik heb er nog geen minuut spijt van gehad. Ik had zelf nog voldoende te doen, zoals uitnodigingen sturen, voor vervoer zorgen voor mijn grootouders, en nog heel wat kleine praktische zaken.

Een feest om nooit meer te vergeten

Ik had hen enkel maar het aantal genodigden door te geven. Voor de rest hebben zij gezorgd. De aankleding van de zaal was heel gezellig, er werd een gezellige bar geïnstalleerd en er werd voor catering gezorgd. Het feest was tot in de kleinste details uitgewerkt: zelfs aan bloemenvazen en asbakken hadden ze gedacht. Ik was heel erg zenuwachtig, maar alles is vlot verlopen. Tijdens het feest zagen we dat er drank ging te kort zijn. Ik heb kunnen bellen en de drank werd gewoon aangevuld. Er was voldoende eten en drank voor iedereen en het feest is tot in de vroege uurtjes doorgegaan. Na het feest werd alles netjes terug opgehaald. Ik ben er echt van geschrokken hoeveel zorg er uit mijn handen is genomen! Dit was een onvergetelijk feest voor mijn grootouders. Daar doen we het toch voor?