Ik kan zelf sieraden maken

Voor enkele weken lag ik helaas ziek op bed en was het niet mogelijk voor mij om te gaan werken.Wegens het feit dat als je in bed ligt je sneller gaat  vervelen ben ik op het internet wezen neuzen. Tijdens het rond zoeken op het internet heb ik een website gezien waar het mogelijk is dat je zelf sieraden maken kan. Dit leek mij onwijs leuk! Ik hou van sieraden en als helemaal wanneer je het geheel naar je eigen hand kan zetten.

Doordat ik te zien was om hiermee aan de slag te gaan heb ik eerst ervoor gezorgd dat ik beter was. Samen met mijn dochter heb ik deze website bekeken en ook ervoor gekozen om bij hun kralen te bestellen zodat we ermee aan de slag kunnen gaan. Het moment dat we het binnen kregen konden we ook niet meer wachten tot we ermee aan de slag mochten!

Samen werken!

Doordat we samen moesten werken om de ketting te maken hebben we er een echte “meiden avond” van gemaakt. Mijn partner was toch werken en samen met mijn dochter druk aan de slag gegaan. Het zelf sieraden maken is dan ook een echte aanrader om te doen! Al helemaal als je weet wat ik ervoor heb betaald om de kralen in huis te halen…