Kamagra en de mogelijke bijwerkingen

Kamagra is een middel om uw erectie te verbeteren. De werking is overeenkomstig met Viagra met een aanzienlijk lagere prijs. Daarnaast heeft deze groene pil minder bijwerkingen dan de bekende blauwe pil. Dat neemt niet weg dat Kamagra ook bijwerkingen kan vertonen bij een selecte groep gebruikers. Voordat u de erectiepil Kamagra inneemt dient u op de hoogte te zijn van deze bijwerkingen. Neem bij twijfel altijd eerst contact op met uw huisarts.

 

Er zijn bijwerkingen die regelmatig voorkomen, soms voorkomen en vrijwel niet voorkomen.

  • Regelmatige bijwerkingen van Kamagra
  • Hoofdpijn of een licht gevoel in het hoofd
  • Lichte steken in de ogen
  • Een verstopping van de neus
  • Een mild gevoel van misselijkheid

 

Het is van belang dat u voldoende water drinkt na de inname van Kamagra 100mg. Water is een effectief middel gebleken om bovenstaande bijwerkingen tegen te gaan. Bijwerkingen komen bij ongeveer twee procent van de gebruikers voor. Pakweg één procent van de gebruikers gaf aan een zekere vorm van duizeligheid te voelen en een verminderd gezichtsvermogen. Een beperkt aantal mannen gaf aan dat ze een benauwdheid ervaren in de longen of in de neus. Er zijn ook gevallen bekend van diarree na het gebruik van Kamagra.

In een enkel geval kunnen de bijwerkingen van een ernstiger aard zijn. Een gebruiker gaf aan een langdurige erectie te ervaren van meer dan zeven uur. Dit was een pijnlijke erectie. Een drukkend gevoel op de borst komt bij een enkeling voor. Gebruik in ieder geval geen opwekkende middelen zoals poppers en andere nitraat houdende medicijnen.

 

Lees altijd eerst de bijsluiter

In de bijsluiter van Kamagra vindt u alle bijwerkingen en uitzonderingen bij het gebruik van dit product. Let in ieder geval op met de consumptie van bloedverdunners en alcohol. Gebruik geen opwekkende middelen en neem in geval van twijfel altijd eerst contact op met de huisarts. Hoewel de bijwerkingen bij slechts een klein aantal mannen voorkomt is het goed te realiseren wat deze bijwerkingen kunnen zijn. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.