Keuken lifestyle: een mooi granieten aanrechtblad

Vandaag een bijdrage met betrekking tot je keuken: hoe hiervan de plek van je dromen te maken? Ik denk dat het erg belangrijk is, zeker als je gewoon bent urenlang in de keuken te spenderen, hier een prettige en handige plek van te maken.

De handigheid zit ‘m natuurlijk in allerlei apparatuur, die goed op je behoeften afgesteld moet worden, maar het prettige zit ‘m in de sfeer, in de aankleding van je keuken. Vandaar dat ik je op een virtuele tour wilde nemen langs enkele foto’s van mijn eigen keuken. Ik ben erg trots, omdat ik recentelijk een nieuw granieten aanrechtblad heb laten plaatsen.

 

Bijzondere keukenbladen van graniet

Het is echt een plaatje, nietwaar? Graniet is een bijzonder mooi materiaal, vind ik, en buitengewoon geschikt voor in de keuken. Niet voor niets wordt het zo dikwijls toegepast in keukens natuurlijk. Ik heb gekozen voor een granieten aanrechtblad van vier centimeter in de dikte en had het geluk van een zeer handige aanbieding gebruik te kunnen maken. Per strekkende meter was het slechts 285 euro, en dan eens inclusief de bewerkingen en uitsparingen van het keukenblad. 

Zoals je wel kunt zien, heb ik enkele uitsparingen laten aanbrengen, bijvoorbeeld zoals op bovenstaande en onderstaande afbeeldingen goed te zien is. Je ziet het gasfornuis dat heel plain geplaatst is, en heel strak overgaat in het blad – echt een fantastisch effect, vind ik, en ik heb het nog nergens anders zo gezien. Het is een lifestyle die mij telkens genietend doet koken.