Kijk snel voor de New York Pizza aanbieding!

Op de website van New York Pizza aanbieding vind je veel leuke deals. Ik bestel hier regelmatig een lekkere pizza en daardoor ben ik er achtergekomen dat ze bij New York Pizza veel leuke aanbiedingen hebben. Je vindt hier namelijk veel acties die ervoor zorgen dat je voor een hele lage prijs een hartstikke lekkere pizza kunt eten

Pas geleden zat ik met een vriend bij mij thuis. We hadden beiden zin in een lekkere maaltijd. Helaas had ik niks in huis en daarom besloten we om naar de New York Pizza aanbieding te kijken. We zagen toen dat je 2 Italian pizza’s kon bestellen voor maar €17,99. Dit was natuurlijk een enorm scherpe aanbieding en wij konden het toen al niet meer laten om geen gebruik te maken van deze actie. We bestelden de pizza’s dan ook meteen en we hoopte dat ons eten snel binnen zou komen. Dit is normaal gesproken wel het geval bij deze eettent en daar gingen wij dan eigenlijk ook wel van uit.

Ons eten was er binnen een halfuur!

Wij hoopte dus dat het eten snel bezorgd zou worden en gelukkig was dit ook het geval. De pizza’s kwamen binnen een halfuur en we konden gelukkig aan de deur betalen. De pizza’s waren nog lekker warm en ze waren erg lekker. Dankzij deze actie hadden wij beiden een heerlijke pizza voor een super lage prijs. Ik ben zeker van plan om vaker op de site te kijken voor mooie aanbiedingen.