Klapp biedt een ruim assortiment aan verzorgende producten en heeft producten voor elk huidtype. Klapp staat voor niets bekend als een prionier in de beauty industrie. Met meer dan 36 jaar ervaring en continu onderzoek en ontwikkeling van nieuwe stoffen en methoden worden de producten zeer geliefd bij de gebruikers. Het resultaat, producten die staan voor verzorging en finesse.  

Klapp staat voor innovatie en veelzijdige behandelingsconcepten. Alle producten worden in Duitsland gemaakt, waardoor de producten van hoge kwaliteit zijn. Met meer dan 180 werknemers in Duitsland, worden de producten gemaakt op de wensen en behoeften van klanten. Wereldwijd wordt Klapp in 10.000 beautysalons verkocht in meer dan 60 landen.  

De filosofie van Klapp is als een van de laatste grote visionair, wereldwijde en toonaangevende trends zetten. Klapp staat voor innovatie. De oprichter, Gerhard Klapp, investeert zijn diepgaande kennis in onderzoek en ontwikkeling van cosmetische behandelingen, speciale treatments en verzorgende producten. Hij was altijd een van de pioniers in de beauty industrie. De innovaties van Gerhard Klapp zijn onder andere retinol (vitamine A) en O2-therapie.

Wat nog meer centraal staat voor Klapp is opleiding en het motiveren van de klanten en werknemers. Klapp biedt voor haar klanten op tal van locaties diverse opleidingen, om zo iedereen goed te informeren. De opleidingen hebben belangrijke thema’s zoals kennis over werkzame stoffen, producten en behandelingen.  

De focus van Klapp zijn innovatieve en veelzijdige producten. De producten zijn thuis te gebruiken. Klapp heeft producten ontwikkelt voor elk huidtype en elke huidconditie, zowel voor mannen en vrouwen. De producten zijn te gebruiken voor lichaam en gezicht. Het resultaat zijn perfecte, individuele toepasbare producten voor verzorging.  

Kortom, de voordelen van Klapp (producten) zijn dat het assortiment omvangrijk is. Ook zijn er complete behandelingen perfect voor iedere huidtype. Met meer dan 30 jaar ervaring in de beauty industrie, zijn de producten van Klapp vernieuwend en veelzijdig.  

Klapp heeft productlijnen voor verschillende huidtypen en behoeften:

  •         Immun: Hierbij wordt huidveroudering voorkomen door het immuunsysteem van de huid te verbeteren.  
  •         Alternative Medical: Hierbij worden specifieke huidproblemen verholpen en verjongt het de huid
  •         A Classic: Hierbij wordt huidveroudering vermindert en is geschikt voor de oudere huid
  •         Hyaluronic: Is geschikt voor de droge en vochtarme huid. De huid wordt intens gehydrateerd.
  •         Asa Peel: Is geschikt voor de rijpe huid. Zorgt ervoor dat rimpels en poriën minder worden.  

·         C Pure: Is geschikt voor alle huidtypes en voor alle leeftijden. De huid ziet er weer glad, gevoed en fris uit.