Lekker uit eten in Nijmegen

Je wilt uit eten in Nijmegen, echter zitten al restaurant hier vol? Ga eens naar Bistro le Steak, hier kan je namelijk zorgeloos genieten van een smaakvol diner! De keuken en bediening werken hier zo hard om ervoor te zorgen dat jij het naar je zin hebt. 

Wij wilde namelijk van het weekend eens lekker uit eten, echter waren we op zoek naar een restaurant waar we nog niet zijn geweest. Door op het internet te gaan zoeken zijn we erachter gekomen dat er een hoop restaurants te vinden is in het hartje van Nijmegen. Mijn oog viel eigenlijk niet op een restaurant in Nijmegen, juist er net buiten….

Doordat we eigenlijk al aardig aan de late kant waren hebben we toch nog besloten om te bellen in de hoop dat er nog plaats vrij is. Dit was geen probleem waardoor wij onze reservering definitief hebben gemaakt. Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen en naar onze tafel geleid. De menukaart moesten we onwijs om lachen aangezien deze echt groot is!

 

Heerlijk gegeten

Een enorme keuze aan lekkere gerechten maakte het voor mij wel moeilijk om te kiezen. Doordat ik er uiteindelijk eentje uit heb gekozen hebben we besteld. Het eten hebben we netjes op tijd ontvangen en heb me toch lekker gegeten! Het eten was fantastisch en weet zeker dat we hier veel vaker terug zullen komen. Uit eten in Nijmegen is bij ons iets anders geworden!