Lente in je bol.. en loungebanken buiten!

Gisteren en vandaag is de lucht zo zacht, je voelt de lente echt naderen. Als ik echt heel eerlijk ben, is er voor mij geen seizoen lekkerder dan het voorjaar. Na de donkere tijden keert de warmte weer terug – en het is een seizoen vol beloften. Ik trek altijd weer naar buiten, na maanden in een coconnetje te hebben geleefd en mijn wereld vergroot zich echt weer. Vandaag een bijdrage over loungebanken buiten die het leven nóg eens aangenamer weten te maken.

 

Luxe, weelde en ontspanning in de loungebank

Want wat is er lekkerder dan uitgebreid relaxen op goede banken – en dat in je eigen achtertuin? Ik vind het heerlijk urenlang een boek te lezen in het zonnetje en kan mijzelf daar echt in verliezen. Ik zoek die ontspanning echt op – en kon dat voorheen toch niet echt op mijn eigen terrein. Ik had immers geen tuinstoelen of -banken waarop ik echt in luxe kon liggen luieren. Ik ben erg blij de loungebanken buiten te hebben kunnen plaatsen, want die maken mijn tuin nu tot een geheel andere plek – en met dit eerste zonnetje al tot een heel andere ervaring dan voorheen. Ik kijk er erg naar uit deze lente en zomer al mijn vrienden uit te nodigen voor uitgebreide avonden waarop we lekker met z’n allen kunnen zitten in mijn tuin. 

Bovendien doen de meubels me ook denken aan mijn tijd in Ibiza. Diezelfde soort charme bevatten ze als het eiland heeft en hoe ik daar in alle luxe kon leven doet me echt denken aan wat ik nu in mijn eigen achtertuin heb gebracht. Voor mij is dit nieuwe seizoen nu pas echt officieel geopend!