Mijn ouders hadden relatietherapie Rotterdam hard nodig!

Niks is erger om te zien dat je ouders dagelijks ruzie maken! Althans ikzelf ben het onderhand zat om steeds de ruzie te moeten sussen. Scheiden willen ze niet voor de kinderen en ik heb hun een manier aangeboden om hun relatie weer op te laten bloeien. Door contact op te nemen met relatietherapie Rotterdam hoop ik toch dat hun relatie weer ideaal wordt en zo ook aangenaam wordt voor ons om op visite te komen bij hun. Ikzelf weet ook maar al te goed dat dit niet binnen een paar keer gebeuren kan maar mijn stille hoop hou ik zeer zeker.

 

Online een afspraak gemaakt.

Normaal gesproken schrijf ik hier niet over maar sinds dat mijn ouders bij relatietherapie Rotterdam zijn geweest merken wij al na de eerste keer verschil. Hun praten met elkaar! Dit is iets wat wij al een zeer lange tijd niet meer hebben meegemaakt wat ons dan ook echt opviel. Door via het internet contact met de therapeut op te nemen is mij ook duidelijk geworden dat dit de enige kans was om hun relatie te redden. Mijn ouders hebben het gelukkig van harte aangenomen om hun huwelijk te redden, iets wat wij maar al te graag zien gebeuren!