Ooit gehoord van Floaten?

Ontspannen is tegenwoordig echt lastig om even te doen. Sporten is natuurlijk een vorm van ontspanning, net als yoga of op de bank hangen met de televisie aan. Maar helemaal afgesloten zijn van de buitenwereld, zonder prikkels, helemaal in jezelf, dat is een luxe voor sommige. Voor die mensen is Floaten een oplossing, Floaten is namelijk met jouw ogen dicht in zout water drijven, dit is net zo ontspannend als vijf uur slaap.

 

Even weg van alles

Dit word uitgevoerd in een speciale ruimte of cabine, dit zorgt er dan voor dat je even bent afgesloten van alles om je heen. Deze ruimte is gevuld met water op lichaamstemperatuur en een speciaal zout. Door het zout blijf je gewoon drijven, en hoef je niets meer te doen dan ontspannen. Dit concept helpt mee aan jouw fysieke maar ook mentale welzijn. Maar ook blessures, chronische pijnen en stress worden verwerkt, op ten duur zelfs jouw immuunsysteem. Een floatroom is voor iedereen toegankelijk en dus in iedere staat te gebruiken, zo is het mogelijk als kind zijnde, zwangerschap of als je last hebt van migraine door de stress.

Doordat je even weg bent van alles kun jij lekker tot jezelf komen, dit door middel van lekker ontspannen en op je ademhaling te letten, krijg jij de rust die je zo verdient. Wil jij hierover meer informatie of wil je gelijk contact opnemen met het bedrijf. Ga dan naar de website en kijk daar voor meer informatie, ik weet zeker dat ook jij helemaal tot rust zal komen.