Overstappen naar e-liquid

Menthol

Stoppen met roken is lastig. Het geeft toch een lekker gevoel en je valt in een diep gat als je er meteen mee stopt. Een e-sigaret kan het roken minder schadelijk maken door het gebruik van e-liquid. In e-liquids zitten stoffen als nicotine, dit is een stof die het genot van een sigaret tot stand brengt. Dit zit vaak in e-liquids maar dat hoeft niet perse. Verder zit er in een e-liquid Propylene Glycol en Vegetable Glycerin. Daarnaast zitten er ook smaakstoffen in de e-liquid. Deze smaakstoffen kunnen van alles zijn. Hierbij moet je denken aan watermeloen, citroen, koffie en nog veel meer. Tot slot zit er water in. Water is de stof die de rook verzorgd bij het roken.

Double trip

De website van Smokesmarter

Smokesmarter heeft een website waar je alle artikelen waar ze over beschikken kan bekijken. De website is erg overzichtelijk, dit zorgt ervoor dat je eenvoudig kan vinden wat je zoekt. Ze hebben alle soorten artikelen van elkaar gescheiden. Zo kan je goed zoeken tussen de e-liquids welke je wilt zonder door allerlei e-sigaretten te scrollen. Verder hebben ze naast e-sigaretten en e-liquids ook allerlei accessoires. Dit kunnen artikelen zijn als een ander mondstuk of een extra batterij. Daarnaast kan dit een reishoesje zijn of een oplader. Sommige e-sigaretten werken op een accu die in de sigaret zit en dus niet buiten de sigaret.

Orange

DIY

Wil je een hele unieke smaak proberen en is deze niet te verkrijgen, of wil je een goede voorraad opbouwen voor een voordelige prijs? Dan is het iets om je e-liquids zelf te maken. Alles wat je hiervoor nodig hebt kan je vinden op de website. Hier kan je basisvloeistof kopen waar je water en aroma aan toevoegt en voila je hebt een eigen e-liquid gemaakt.