Rob Kamminga voor de beste foto’s

Mijn vader is ondernemer, hij heeft al jaren een goedlopend bedrijf die als maar door blijft groeien. Mede dankzij zijn werknemers en het bedrijfspand. Vertrouwen is volgens hem de beste manier om je bedrijf goed te laten lopen. De klanten moeten je kunnen vertrouwen. De klanten moeten exact kunnen weten met wie ze te maken hebben. Mijn vader heeft om die redenen een fotograaf genaamd Rob Kamminga ingehuurd om foto’s te maken van het bedrijfspand en het personeel van zijn bedrijf. Rob Kamminga is een ervaren fotograaf die al heel jong is begonnen met fotografie.

 

Een prima resultaat

De foto’s die de ingehuurde fotograaf van het bedrijf van mijn vader had gemaakt waren perfect. De foto’s waren in alle maten beschikbaar. De werknemers waren zeer tevreden toen mijn vader de foto’s in het bedrijf had geplaatst. Mijn vader had de foto’s ook in de website van zijn bedrijf gezet. Volgens mijn vader kregen klanten dankzij de foto’s een vertrouwelijker beeld over het bedrijf. Mijn vader was ongelofelijk tevreden over de schitterende foto’s van zowel de werknemers al binnen- of buiten het pand.

 

Website

Volgens Rob zijn website is hij een zeer ervaren fotograaf. Hij is zowel bedrijfsfotograaf, persfotograaf en sportfotograaf. Op de homepage van de website zie je de door Rob gemaakte prachtfoto’s. Bij Rob kan je voor vrijwel elk form van fotografie terecht zoals personen, dieren, producten, groepen, interieurs enzovoort. Voor eventuele feestjes of evenementen kan Rob u ook van dienst zijn. Voor kwaliteitsbeelden weet u vanaf nu waar u moet zijn!