Schoolmeubilair draagt bij aan een prettige leeromgeving

Schoolmeubilair

Een prettige omgeving is belangrijk om te kunnen leren. Dat betekent dat het schoolmeubilair bijdraagt aan een goede leeromgeving in zowel het primair als het voortgezet onderwijs en de kinderopvang. Het meubilair van School Concept biedt kinderen een prettige omgeving waarin ze zich prettig voelen. Op die manier kunnen ze de wereld ontdekken, spelen en leren. Daarnaast is het ook belangrijk dat kinderen zich thuis voelen op school. Een veilige omgeving maakt dat kinderen zich beter ontwikkelen, bijvoorbeeld omdat ze fouten durven te maken en zichzelf kunnen zijn. 

Schoolmeubilair op maat

Buiten meubilair

Schoolmeubilair gaat verder dan stoelen en tafels. Denk bijvoorbeeld ook aan opbergmogelijkheden zoals hockers en kasten maar ook schoolborden en podia. Zelfs voor de standaard stoelen en tafels zijn er diverse mogelijkheden. Denk aan banken, tafels in aparte vormen en stapelbare stoelen. Op de website van School Concept vind je diverse voorbeelden. Sommige meubels zijn ook online te koop in de webshop maar het liefste wordt er een afspraak gemaakt voor een inventariserend kennismakingsgesprek om jou zo verder te helpen. 

School Concept helpt jou bij de inrichting van de school

School Concept helpt jou bij de inrichting van jouw school. Ze denken graag met je mee en voorzien je van advies dat past bij jouw wensen en natuurlijk jouw budget. Ze kunnen zich goed kunnen verplaatsen in jouw wensen wat betreft de praktische en financiële kant. Maar ook in de belevingswereld van kinderen, want zij maken er uiteindelijk gebruik van. De inrichting van een school heeft als doel om een prettige leeromgeving te creëren voor zowel kinderen als leerkrachten. Rustig schoolmeubilair dat functioneel is en niet afleidend werkt maar waarbij de kinderen ook gestimuleerd worden. Dat vind je allemaal bij School Concept. Maak dus snel een afspraak voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

meubel