Snackwagen huren voor ons buurtfeest

snackwagen huren

snackwagen huren Een snackwagen huren is iets wat ik al een veel langere tijd wilde, maar hier had ik nooit echt de gelegenheid voor. Toen ik werd uitgenodigd om in het bestuur van ons buurtfeest te gaan, wist ik meteen dat ik dit wilde gaan voorstellen. Het leek me zo ongelofelijk leuk om dit te hebben staan voor iedereen die hier aanwezig is. Dat je de hele dag door gewoon lekker kunt eten en drankjes kunt halen. Daarnaast scheelt dit ook gewoon heel veel gedoe. Toen de eerste vergadering was, heb ik hierover verteld en heel veel mensen waren meteen enthousiast. Vooral het feit dat niemand nu hoefde te gaan koken of inkopen hoeft te doen, was voor veel mensen een groot voordeel. Wel moest er nog goed uitgezocht worden hoeveel dit precies zou gaan kosten, want daar had ik nog niets over uitgezocht.

Heel veel info

snackwagen huren

Daarna ben ik gaan uitzoeken waar wij een snackwagen konden gaan huren. Daarbij kwam ik al heel erg snel uit bij Snackmobiel. Hier las ik alleen maar positieve verhalen over en dat gaf mij wel veel vertrouwen in hun kwaliteit. Er stonden ook heel veel foto’s bij hen online met bekende mensen, dus dat was ook erg leuk om te zien. De prijzen waren hier heel erg duidelijk vermeld en daardoor wist ik precies wat ik kon verwachten. Achteraf zijn wij ongelofelijk blij dat wij met hen in zee zijn gegaan. Mocht jij meer informatie hierover willen, neem dan zeker een kijkje op hun website!