www.lelystad-catering.nl

Een verhuurbedrijf van partymaterialen is niet wat wij zijn, maar u kunt wel bij ons aankloppen voor de broodnodige materialen van Your Choice Catering Lelystad. Als u uw feest of evenement bij ons onderbrengt, is er ook de mogelijkheid om verschillende attributen en materialen tegen een zeer goede prijs te huren. Afgezien van enkele materialen die u gratis van ons krijgt, kunt u dus ook nog is gebruik maken van het aanbod wat varieert van partytenten, springkussens, plantenbakken, geluidsinstallaties en nog veel meer.

Ons doel is om het u zo gemakkelijk makkelijk te maken, wij maken werk van uw feest of evenement en hierdoor regelen wij alles zo perfect mogelijk inclusief de partymaterialen. Wij kunnen voor u dus niet alleen de drank, de hapjes en entertainment regelen, maar ook  geluidsinstallaties, partytenten en andere attributen regelen voor u. Hierdoor besteedt u alles uit aan een partner en hoeft u niet bang te zijn dat er gaten vallen in de communicatie. Ook weet u van te voren al wat de kosten voor uw evenement zijn, dit is allemaal goed geregeld door ons!

Wij bieden een totaalconcept. Hierin onderscheiden wij ons van andere cateraars die hetzelfde proberen te doen. Met veel emoties in de strijd proberen wij het perfecte evenement te creëren. En volgens onze klanten doen wij dit ook uitstekend.