Tip: hobbywinkel Veldhoven

Zoals de meeste van jullie wel weten is handwerk een hele grote hobby van mij! Ik schrijf ook graag over mijn belevenissen in dit blog. Vandaag gaat het over hobbywinkel Veldhoven.

Een nieuw project

Over een aantal maanden is mijn zus uitgerekend en dan krijg ik er een nieuw neefje of nichtje bij! Nu leek het mij leuk om voor mijn nieuwste familielid een leuk slabbetje te haken. Normaal zou ik naar mijn eigen hobbywinkel gaan, maar ik wist wat ze daar hadden en was een beetje inspiratieloos. Tijd voor een nieuwe winkel dus! Al snel dook ik het internet op en begon te zoeken naar hobbywinkel Veldhoven. Vervolgens kwam ik uit op de website van de firma De Hobbytafel.

De Hobbytafel

Deze website zag er verzorgt uit. Het frisse en modern design gaf me meteen een goed gevoel! En ze hebben een webshop! Helemaal makkelijk! Want dan hoef ik ook de deur niet uit! De webshop had een uitgebreide product informatie en duidelijke foto’s van de aangeboden producten. Echter stond niet alles op de webshop aangeboden. Maar dat is niet erg, ik vind het persoonlijker toch fijner om de producten daadwerkelijk te zien voordat ik het aanschaf. Dus ik stapte de auto in en ging op weg naar Veldhoven!

Wat een klantvriendelijkheid!

Eenmaal aangekomen in de winkel, werd ik heel hartelijk ontvangen door de mevrouw die daar op dat moment aan het werk was. Deze mevrouw wist me alles te vertellen over de producten die ze had liggen in de winkel. Echte passie! Ik heb kunnen slagen in de aanschaf van de juiste gereedschappen en stoffen. Nu is het haken geblazen! De Hobbytafel! Echt een aanrader!