Wij hebben een saunabon cadeau gekregen!

Heerlijk ontspannen in een oase van rust, dit wilt toch iedereen?! Wij hebben voor onze trouwdag een saunabon cadeau gekregen. Ik had nooit geweten dat dit mogelijk is, echter heeft het wel mijn interesse gewekt. Geregeld had ik aan mijn man gevraagd wanneer wij zouden gaan genieten. Helaas heeft het een tijdje geduurd aangezien wij midden in de verbouwing zaten. Nu dat het hoog tijd is en onze verbouwing geheel achter de rug is, ben ik gaan zoeken waar wij dit cadeau kunnen inwisselen.

Online gezocht

Zo heb ik ervoor gekozen om dit middels het internet te gaan zoeken. Hierdoor ben ik terecht gekomen op de website van de Thermen in Nijmegen! Praktisch bij ons om de hoek, alleen had ik dit bedrijf nog niet eerder gezien. Doordat ik vervolgens deze website ben gaan bekijken merkte ik direct op dat zij een stuk voordeliger zijn. Mijn interesse is optimaal, nu nog die van mijn man zover zien te krijgen. Hij is namelijk niet van het naakt gebruik maken van een sauna. Dit doet hij het liefst met badkleding. Ik had al wel vaker tegen hem gezegd dat je enorm kunt genieten zonder kleding. Hierdoor kom je een stuk meer tot rust, meer dan dat jij verwacht. In de tussentijd had ik al wel gereserveerd! Onze saunabon opmaken!