Workshop cocktails maken in Breda!

Dag allemaal, vandaag ga ik jullie wat vertellen over workshop cocktails maken Breda! Dit doe ik omdat ik dit pas geleden zelf gedaan heb, en dit een geweldige ervaring was. Ik heb hier echt genoten en dat samen met mijn vriendinnen. De laatste tijd zag ik mijn vriendinnen namelijk minder, en daarom wilde ik een leuke avond organiseren. Ik wist niet goed wat ik nou eigenlijk moest organiseren, daarom ben ik het internet opgegaan. Op het internet kwam ik al snel uit bij workshop cocktails Breda. Dit bedrijf organiseert gezellige avonden met alles erop en eraan. Je kan hier namelijk cocktails maken op een boot die door de haven vaart. Dit leek mij wel wat, daarom heb ik meteen gereserveerd. Ik wilde voor de workshop eerst gaan uiteten en na de workshop lekker de stad in!

Een avond om nooit te vergeten!

Mijn vriendinnen vonden dit ook een erg leuk idee, en daar was ik uiteraard erg blij mee. We waren met een grote groep, al mijn vriendinnen waren aanwezig. De avond zelf was erg gezellig. Het uiteten was erg lekker en de cocktails waren fantastisch. Wij zijn na de workshop nog gezellig de stad in geweest, en daar heb ik erg veel plezier gehad. Dit was echt een top avond en zeker een leuke tip voor jullie! Wil jij dit ook wel? Neem dan een kijkje op de website voor meer info.