Zelf sieraden maken is toch veel leuker?

Zelf sieraden maken is toch veel leuker wanneer je hier de middelen voor hebt? Bij Inspiratio ben je namelijk van harte welkom wanneer je hieraan wilt beginnen of spullen erbij nodig hebt. In deze webshop is het namelijk mogelijk om een starterspakket af te nemen of extra kralen bij te bestellen als dit op is. Mocht je geen zin hebben om alleen bezig te zijn kan je er ook gelijk voor kiezen om deel te nemen aan een workshop bij hun. 

Snel geregeldsliderr2-1081x368

Zo wilde ikzelf ook maar al te graag een ketting gaan maken. Iets voor handen hebben is en blijft altijd leuk om te doen, al helemaal wanneer je het dragen kan. Echter is het deze keer niet voor mezelf, ik wil een ketting maken voor een van mijn beste vriendinnen. Hun hebben mij namelijk het afgelopen jaar enorm goed geholpen, door middel van zelf sieraden maken kan ik hun bedanken op een, hoop ik, unieke wijze.

Ik heb er wel voor gekozen om eerst een workshop te volgen bij hun zodat ik zeker weet dat het goed gebeuren gaat. Deze workshop heb ik vorige week mogen ervaren en dankzij hun gezelligheid heb ik me de volgende les ook voor aangemeld!

cropped-logo-1-300x67

Nu moet ik alleen nog even zelf de sieraden zien te maken voor mijn vriendinnen. Wil ze niet langer laten wachten om ze een cadeau te geven!