Het bevestigen van een clip-in extension van OxY doe je zo

Het bevestigen van hairextensions kan lastig en tijdrovend zijn, maar niet meer de clip-in extensions van OxY. Met de hairextensions van OxY kan je binnen enkele minuten meerdere extensions in je haar bevestigen die zorgen voor een vollere haarlook. In een korte instructievideo leiden we je door alle stappen voor het bevestigen van hairextensions. Zo kun je genieten van langer of voller haar in een handomdraai.

Wat zijn de hairextensions van OxY?
Hairextensions geven vrouwen die vinden dat hun haar dun of futloos is een vollere uitstraling. De hairextensions passen zich aan op ieder haartype en zorgen voor verlenging en meer volume. Bij OxY kun je zelf een keuze maken voor een hairextension, of je laten adviseren door een ervaren team. Daarbij kun verschillende hairextensions kopen en zo op de ene dag je eigen haarkleur te gebruiken, terwijl je op de andere dag een combinatie van haarkleuren maakt. Je kan het binnen 5 minuten bevestigen in je haar. Wil je weten hoe? Lees dan verder.

First things first
Voordat je de hairextensions gaat bevestigen, moet je eerst je haar ontdoen van knopen. Kam daarom eerst je haar voordat je begint. Begin daarna je haar te scheiden tot ongeveer boven de oren, om het haar vervolgens op te steken. Je hebt dan tijdens het bevestigen van de extensions geen last van je oorspronkelijke haar en de extensions zullen feilloos aansluiten. Dit opsteken van het haar moet je, zoals je in de instructievideo zult zien, meerdere malen doen.

Het bevestigen van de extensions
Voordat je begint met het bevestigen van de extensions, is het aan te raden de extensions eerst eens goed uit te kammen. Dit wil je later liever niet nog eens hoeven doen. Daarna begin je met het bevestigen van de extensions. De algemeen geldende reden is: Hoe hoger op je hoofd je komt, hoe meer clipjes er op de hairextension moeten zitten. Dit komt omdat je hoe hoger je komt, je een grotere oppervlakte van je hoofd moet bedekken.

De zijkanten
Als je extensions gaat plaatsen aan de zijkant van je hoofd, moet je er rekening mee houden dat je oorspronkelijke haar hier dunner is. De clip-in extensions van OxY zijn daarom gemaakt van siliconen materiaal, waardoor je zeker weet dat de hairextensions de hele dag goed blijven zitten. In de instructievideo zie je welke speciale technieken er komen kijken bij het bevestigen van de hairextensions, maar jij kan dit ook prima zelf!  Klik op de link voor de instructievideo over Hairextensions .