Kapper Wateringen voor een mooi kapsel!

Zoals jullie weten is dit een lifestyle blog waar ik altijd dingen deel die ik in mijn dagelijks leven mee maak. Vandaag ben ik terug gekomen van de kapper en ik ben heel erg tevreden over het eind resultaat. Ik ben bij kapper Wateringen geweest. Hier ben ik op gekomen door een vriendin van mij die al jaren vaste klant is bij deze kapper. Op een dag vroeg ik aan haar naar welke kapper ga je eigenlijk. Je haar ziet er namelijk zo goed uit altijd heel verzorgd. Ze had ook nog altijd de mooiste highlights die zeer professioneel gezet werden. Iedereen in de groep was altijd jaloers op haar haren. Vandaar dat ik dus graag wilde weten waar ze dit gedaan had. Na dat ze me dit vertelde ben ik gelijk opzoek gegaan naar de kapper.

 

De zoektocht op het internet!

Toen ik weg ging bij mijn vriend ben ik gelijk op het internet gaan zoeken. Ik gebruikte zoekwoorden als kapper Wateringen aanzien ik graag wilde weten waar de kapper zich bevond en wat het telefoonnummer is. Die vond ik dus en ik besloot meteen te bellen voor de volgende dag. Ik kon meteen langskomen ze ontvingen me heel goed ik kreeg een lekker kopje koffie en binnen 5 minuten kon ik al geknipt worden. Als jij dus van plan bent om een betere kapper te zoeken dan raad ik het je zeker aan om eens contact op te nemen met deze zaak!