Krijg je natuurlijke figuur terug

Liposuctie kan je helpen je zelfvertrouwen weer terug te krijgen. Veel mensen hebben last van vetophopingen op bepaalde plekken. Helaas komen de pondjes er vaak aan op bijvoorbeeld de buik, dijen of taille. Dit kan de contouren van je lichaam uit proportie brengen. Vooral wanneer je voldoende sport en gezond eet en leeft kan het zeer frustrerend zijn dat bepaald vet niet weg te krijgen is. Het weg laten zuigen van dit plaatselijke vet kan dan de oplossing zijn.

Liposuctie, welke zones kunnen behandeld worden?

Liposuctie is geen middel om overgewicht tegen te gaan. Mensen met een BMI hoger dan 30 kunnen dan ook niet behandeld worden. Deze behandeling is bedoeld voor mensen die ondanks een gezonde leefstijl vetophopingen hebben die hun lichaam uit verhouding brengt. De behandeling kan op vrijwel elk lichaamsdeel toegepast worden. De meest voorkomende zones zijn de bovenbenen, bovenarmen, de buik, taille en de zone rond de billen. Ook kleinere zones worden vaak behandeld zoals de onderkin en de hals.

Complicaties na de behandeling

Deze behandeling heeft weinig risico’s. De plastisch chirurgen van Kliniek Veldhoven zijn zeer deskundig en behandelen uiterst secuur. Toch is er een kans dat er complicaties optreden na de behandeling. Dit kunnen bijvoorbeeld bloedingen, een infectie of een allergische reactie zijn. Net zoals bij elke plastisch chirurgische ingreep is het ook mogelijk dat trombose optreedt. Laat je voor de behandeling goed informeren over de eventuele risico’s die voor jou verbonden zijn aan de behandeling. Vraag voor meer informatie een vrijblijvend consult aan in de kliniek in Veldhoven.